Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie řeší řádění sprejera. Hledá svědky!

16.10.2015 8:03

Po sprejerovi, který se vyřádil na dveřích a omítce domu, pátrá v současné době policie. "Umělec" skutečně popustil uzdu fantazii. Policie hledá svědky.

DSC_9178

Policisté v Rokycanech v současné době prověřují případ sprejerství na Masarykově náměstí. Sprejer dům pomaloval několika nápisy a škody se vyšplhaly na několik tisíc. Policisté teď žádají o spolupráci veřejnost.

K řádění samozvaného umělce došlo v minulém týdnu. "Policisté z obvodního oddělení Rokycany prověřují na základně oznámení poškození dveří a omítky u domu na Masarykově náměstí. Neznámý pachatel zde 6. října v době mezi 06:50 až 9:45 hodin na pomaloval černou barvou nápisy venkovní dveře slovy „Sabi a Míra = Bláska“, „ŽNK“ a „LOVE“. Dále pak stejnou barvou pomaloval omítku budovy, na kterou napsal „LOVE, ŽVL Ezzy, Try“ a před nápisy namaloval navíc srdce," popsala mluvčí policie Hana Kroftová.

Škody jsou odhadnuté na deset tisíc. Policie celou věc řeší jako podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a ve věci už zahájila i trestní řízení. Po pachateli ale zatím dál pátrá.

Vzhledem k tomu, že sprejer své umění tvořil za bílého dne, je možné, že ho mohlo vidět víc svědků. A právě ty teď policie shání. "Touto cestou policisté žádají případné svědky, kteří si v inkriminovanou dobu mohli všimnout podezřelé osoby v místě či okolí spáchání uvedeného protiprávního jednání, aby neprodleně podali zprávu policistům z obvodního oddělení Rokycany osobně nebo je kontaktovali na čísle 974 335 360," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství