QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Utkání se Slováckem je již vyprodáno!

30.04.2015 20:13

Vyprodaný zápas mezi FC Viktoria Plzeň a 1. FC Slováckem nabídne tu správnou fanouškovskou atmosféru. Poslední lístky zmizely během čtvrtečního odpoledne.

fcviktoriaslovacko

Fotbaloví fanoušci se již nemohou dočkat zápasu mezi FC Viktoria Plzeň a 1. FC Slováckem. Vyprodaná Doosan Arena hovoří za vše. Domácí zápas se odehraje v sobotu 2. května. Lístky na nadcházející zápas mezi Viktorií a Spartou jsou stále v prodeji.

26. kolo SYNOT ligy nabídne v sobotu 2. května zápas Viktorie Plzeň se Slováckem a fanoušci se jistě postarají o bezvadnou atmosféru. „Během čtvrtečního odpoledne byly vyprodány poslední zbývající vstupenky na duel se Slováckem. Domácí sektory stadionu tak budou z drtivě většiny zaplněny našimi příznivci,“ informuje tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Před sobotním utkáním se na pokladnách Doosan Areny rozběhne také volný prodej vstupenek na Letnou, kde se 9. května od 19:15 hodin odehraje zápas mezi mezi Viktorií Plzeň a Spartou Praha. Vstupenky na tento venkovní zápas jsou stále v prodeji.O zápas se Spartou je samozřejmě velký zájem. Během čtvrtečního dne si držitelé permanentek rozebrali přes 600 vstupenek, prodej pro permanentkáře bude pokračovat také v pátek,“dodává Pavel Pillár.

Více informací o prodeji vstupenek na zápas se Spartou se dozvíte zde.

FOTO: QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT