Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Policie znovu obsadila ubytovny v Plzni! Přísný dohled pokračuje

12.04.2017 13:01

Plzeňští policisté pokračují ve zvýšeném dohledu na ubytovnách. V tomto týdnu se zaměřili na ubytovny na Vinicích a ani tentokrát nebylo všechno bez problémů.

Policejní kontrola na ubytovně v Borské ulici (12)

Ubytovny a problémy s cizinci jsou v poslední době v regionu tématem číslo jedna. Kvůli nejrůznějším incidentům spojeným s cizinci z průmyslových zón a ubytoven se zintenzivnily kontroly jednotlivých ubytovacích zařízení. V Plzni se nyní policisté zaměřili na oblast Vinic.

"V Plzni v územním obvodu obvodního oddělení policie Plzeň – Vinice proběhla ve spolupráci s plzeňským odborem cizinecké policie kontrola ubytovacích zařízení. Při tomto opatření byly kontrolovány 4 ubytovací zařízení, kdy bylo zkontrolováno 29 osob a z toho 15 Čechů a 14 cizinců. Policisté při kontrole vypátrali jednu hledanou osobu cizince a řešili jeden přestupek spočívající v nepředložení občanského průkazu," řekla ke kontrolám mluvčí policie Veronika Hokrová.

V souvislosti s ubytovnami policie v poslední době řešila i nejvážnější trestné činy. V Plzni došlo na začátku dubna dokonce k vraždě mezi Bulhary. V Domažlicích zase vyšetřují znásilnění mladé dívky. Na problematiku se zaměří také přímo vedení Plzeňského kraje, které v tomto týdnu podepsalo memorandum o spolupráci s ministerstvem vnitra. Více zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství