Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Dobrovolní hasiči z Doubravky mají k dispozici nový Transporter

03.10.2023 15:25

Členové Sboru dobrovolných hasičů Doubravka mají nově k dispozici Volkswagen Transporter za 1,4 milionu korun. Vůz bude sloužit především pro přepravu členů výjezdové jednotky, ale pomůže i jinak.

Dobrovolní hasiči mají nový Transporter_1023_ÚMO4 (1)
Dobrovolní hasiči mají nový Transporter_1023_ÚMO4 (1)Dobrovolní hasiči mají nový Transporter_1023_ÚMO4 (2)Dobrovolní hasiči mají nový Transporter_1023_ÚMO4 (1)Dobrovolní hasiči mají nový Transporter_1023_ÚMO4 (2)

Hasičům nové auto předal starosta Čtyřky Tomáš Soukup a místostarostové Václav Beran a Ing. Jan Kakeš.

„Bude sloužit jako dopravní automobil při řešení mimořádných událostí. Pomůže dopravit materiál a osoby na místo zásahu, bude přepravovat hasiče na různá školení, kam jsme doposud museli jezdit velkým autem a v neposlední řadě bude využit i pro mladé hasiče při dopravě na různé soutěže,“ těší se velitel SDH Doubravka Ladislav Kule.

Volkswagen Transporter může přepravovat celkem 9 pasažérů. Doprava dětí je možná díky tomu, že je na všech sedadlech kromě řidiče a spolujezdce umístěn systém pro upevnění autosedaček.

„Auto má moc pěknou výbavu. Je tu nezávislé topení, klimatizace a vůz je opatřen také parkovacími asistenty, včetně kamery,“ dodává starosta čtvrtého plzeňského obvodu Tomáš Soukup.

Peníze poskytl Odbor bezpečnosti, prevence kriminality a krizového řízení Magistrátu města Plzně.

Foto ÚMO 4

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství