Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Poslední zápas základní části! HC Škoda Plzeň vyzve doma Hradec Králové

07.03.2014 7:05

Hokejisté HC Škoda Plzeň mají před sebou poslední utkání základní části extraligy a sehrají ho před svými fanoušky. Do Plzně přijíždí Hradec Králové. "My chceme být druzí," říká před duelem Tomáš Sýkora.

DSC_1687

Hokejisté HC Škoda plzeń mají před sebou poslední utkání základní části extraligy a sehrají ho před domácími fanoušky. Do Plzně přijíždí Hradec Králové, který je na pátém místě tabulky. Plzeň už má jistotu, že play-off začne zápasem doma. Zároveň si ale chce udržet druhé místo v tabulce.

HC Škoda Plzeň si po posledním zápase s Chomutovem udržela parádní pozici do dalších bojů. Od posledního utkání se jasně čekala výhra, protože Pirátům patří až poslední místo v tabulce. Teď ale přijíždí Hradec a ten bude chtít body ještě urvat. "Hrají týmově, hodně brání, spoléhají na přesilové hry, kde hlavně první lajna spoléhají, že jim zápasy rozhodne. Moc branek s nimi nepadá, takže ani v pátek nečekám nějaké gólové hody. Na nás bude umět vynutit si tlak, z kterých plynou fauly, přesilové hry a tak dále," říká pro klubový web Tomáš Sýkora před utkáním.

Plzeň už má jistotu umístnění do čtvrtého místa a s jistotou bude třetí nebo druhá. I tak chtějí Indiáni vyhrát. "My chceme být druzí. Proč ne? Stoprocentně začínáme doma, kdyby bylo semifinále, tak také, to je obrovské plus. Určitě půjdeme do zápasu s Hradcem s tím, že chceme vyhrát a to druhé místo si udržet," dodává Tomáš Sýkora.

Plzni dál chybí kapitán Martin Straka. Ten podle všeho naskočí až do zápasů play- off po tom, co utrpěl v utkání se Zlínem obličejové zranění. Do bojů v play-off tak bude nastupovat s obličejovou maskou. Na marodce zůstává dál také Tomáš Vlasák se zraněním a Jiří Hanzlík.

Utkání 52. kola Tipsport extraligy HC Škoda Plzeň - Mountfield Hradec králové začíná v plzeňské ČEZ Aréně v pátek 7. března v 18:20.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství