QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

MMR E-bike: Elektrokolo může zachránit manželství!

04.02.2020 13:44

Paní Lenka z Plzně si 25 let myslela, že její manželství nemůže nic ohrozit. Byla šťastná a její manžel Robert zřejmě také. Vše ale změnilo Robertovo novoroční předsevzetí zhubnout.

cyklistka MMR E-bike

Robert měl jasno, žádná posilovna, žádná dieta. Jako bývalý aktivní cyklista se rozhodl spálit přebytečné tuky na kole. Začátky nebyly lehké, ale během pár měsíců získal Robert zpět vytouženou atletickou postavu. Té se už nechtěl vzdát a na kole trávil veškerý volný čas. Šumava, Krušné hory, Brdy – to byly jeho oblíbené víkendové trasy. Ve všední dny vyrážel do okolí Plzně.

Paní Lenka brzy pochopila, že buď bude trávit většinu času sama doma nebo musí šlápnout do pedálů a následovat manžela. Oprášila své staré horské kolo a s Robertem vyrazila na jednu z jeho méně náročných tras na vrch Krkavec. Zatímco manžel s úsměvem na rtech mizel v dáli, Lenka většinu trasy vyšlapala po svých a domů dojela s vypětím všech sil.

Ale nevzdala to. Cesta k udržení manželství byla překvapivě jednoduchá. Při surfování na internetu Lenku zaujala akční nabídka společnosti MMR E-bike, kde mají nyní kromě jízdních kol i spoustu nových modelů elektrokol pro rok 2020. Volba byla jasná. U paní Lenky na celé čáře vyhrál krásný kousek od českého výrobce Maxbike - model Freya. Má super motor, který vás "vytáhne" tam, kam potřebujete.

kolo akcni nabidkaDalší výlet paní Lenky s manželem na Krkavec už byl úplně o něčem jiném. "Je to kopec jako blázen a na klasickém jízdním kole bych vypustila duši, ALE na elektrokole Maxbike Freya jsem nahoru vyfrčela bez kapky potu a ještě jsem si u toho cestou poklábosila s manželem. Nahoru jsme přijeli oba s úsměvem. Občerstvili jsme se, vyšlápli si na rozhlednu a se skvělým pocitem jsme se vrátili lesem zpátky dolů. Ale tím to neskončilo. Už za sebou mám i dvoudenní výlet na Šumavu a s Robertem plánujeme dovolenou na kole ve Francii," svěřila se nám Lenka.

Maxbike Tyra je model roku 2020 a má výkonný a tichý motor Bafang (točivý moment 80 Nm) a baterii s kapacitou 612 Wh (17Ah). Cena tohoto modelu je 49 990 Kč.

FOTO: MMR E-bike, QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24