Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Provoz na železniční trati u Běšin zastavila srážka vlaku s autem

21.09.2018 11:03     21.09.2018 11:52

Střet auta s vlakem na železničním přejezdu mezi obcemi Běšiny a Nemilkov zastavil v pátek dopoledne provoz na trati Horažďovice - Domažlice. Zasahovaly složky IZS.

3

K železniční nehodě vyjížděli jak hasiči, tak policisté a také záchranáři. Původně přitom dostal povel ke vzletu i záchranářský vrtulník.

"Na místo letěl vrtulník LZS z Líní a jely výjezdové skupiny RV a RZP. Vrtulník byl odvolán, jelikož nebyl na místě třeba," potvrdil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Naštěstí střet vlaku s autem nakonec dopadl šťastně i z hlediska zranění. "Nikdo neutrpěl zranění a nikdo nebyl převezen do nemocnice," doplnil mluvčí krajských záchranářů.

Železniční nehoda nicméně zastavila provoz na trati číslo 185 Horažďovice - Domažlice, konkrétně v úseku mezi Nemilkovem a Běšinami. Nasazená byla náhradní autobusová doprava.

Kvůli odstraňování následků musela být úplně uzavřená silnice číslo 171 u Běšin. Přesné příčiny nehody se stále vyšetřují.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT