QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

MMR E-bike představí elektrokola i jízdní kola v Olympii

28.10.2018 9:42

Elektrokola si můžete prohlédnout při vašich nákupech v plzeňské Olympii. Největší specialista na elektrokola v obchodním centru pravidelně vystavuje. Zajít sem můžete v sobotu 3. listopadu.

27140945_546562892371918_1619518919_o

„Vystavovat budeme jízdní kola i elektrokola značek značek TREK, ROCK MACHINE, BULLS, BBF a APACHE,“ uvádí jednatel firmy MMR E-bike Martin Uhlíř. Právě firma MMR E-bike je jedním z největších expertů na elektrokola. Ta jsou poslední léta stále oblíbenějším dopravním prostředkem.

Proč v dnešní době elektrokola tolik frčí? Podle jednatele firmy MMR E-bike, je to hlavně proto, že si s elektrokolem cykloturistiku může užít opravdu každý. „Bez ohledu na zdravotní stav nebo fyzickou kondici. S elektrokolem si cyklistiku prostě užijete,“ říká Martin Uhlíř. 

MMR E-bike je expertem na elektrokola, má jednu z největších nabídek. V jejich Galerii v Plzni v Papírnické ulici na Slovanech si vybere opravdu každý, ať už začátečník nebo i zkušený cyklista, který už na obyčejné kolo nestačí například ze zdravotního důvodu.

Firma má v nabídce 150 modelů elektrokol s pohony BOSCH, SHIMANO, BROSE a BAFANG a také 200 modelů jízdních kol včetně dětských.

ilustrační foto QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24