Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zápas s Hradcem čeká viktoriány 9. srpna

07.08.2010 10:08

Původně plánovaný zápas s Hradcem Králové se přesunnul. Nezapomeňte, že 4. kolo Gambrinus ligy pro viktoriány je až 9. srpna. Určitě už si hráči odpočali po pekelném zápase v Istanbulu a vyrazí v plné síle i disciplině na Hradec.

QAP.cz - facebook

Původně měli viktoriáni hrát 4. kolo Gambrinus ligy v neděli 8. srpna. Ale klub vzhledem k pekelnému zápasu v Istanbulu požádal vedení klubu Hradce Králové, aby byl zápas posunut na pondělí.

"Velice si vážíme přístupu Hradce Králové, který na tuto variantu přistoupil," okomentoval jednání obou klubů generální manažer Viktorie Plzeň Adolf Šádek.

Utkání se proto posouvá na pondělí 9. srpna od 18 hodin. Hrát se bude v Hradci Králové.

"Je vidět, že hradeckým nejde pouze o to, získat vítězství za každou cenu, ale že dokáží zohlednit i další aspekty, mezi které reprezentace českého klubového fotbalu v Evropě rozhodně patří," dodal Šádek.

Plzeňští fotbalisté si jistě po čtvrtečním pekelném zápase potřebovali odpočinout. Vždyť podle samotných hráčů tam byla opravdu neopakovatelná atmosféra. "Už při nástupu na rozcvičku bylo na stadionu nějakých dvacet tisíc," řekl o svých pocitech Petr Jiráček. Také ale není divák jako divák. Nebývá zvykem, aby fandil a zpíval chorály celý stadion. Takové chování je na stadionu Besiktase naprosto normální. Tři tribuny ze čtyř se během zápasu promění v jedno tělo, jednu duši a dokáží vytvořit opravdu neskutečné peklo. Pohled ze samotné plochy je jedinečný a nezapomenutelný. Asi ani ten největší otrlec se neubrání mrazení. "Atmosféra zde byla fantastická. Nikde jsem se s tímto ještě nesetkal , takže jsem si to užíval i při rozcvičce. Při zápase jsem se soustředil na hru a spíše koukal po spoluhráčích, protože tam nebylo na krok slyšet," dodal Jiráček. "I naši fanoušci byli fantastičtí, povzbuzovali nás. Chtěli jsme jim udělat radost, bohužel se to nepovedlo," smutnil viktorián.

Nezapomeňte tedy v pondělí fandit viktoriánům v zápase s Hradcem Králové!

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT