Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Tragická dopravní nehoda u Kdyně si vyžádala lidský život

06.10.2013 17:09     07.10.2013 10:30

Ke smrtelné dopravní nehodě došlo v neděli 6. října odpoledne nedaleko obce Kdyně na Domažlicku. Osmašedesátiletý muž zde zemřel v důsledku nárazu do stromu.

Ke smrtelné dopravní nehodě došlo v neděli 6. října na silnici za Kdyní na Domažlicku. Na konci Kdyně ve směru na Koráb narazilo auto do stromu, řidič byl na místě mrtvý.

Dopravní nehoda osobního automobilu byla nahlášena ve 13.26, na místo vyjely složky integrovaného záchranného systému. Řidiče ze zcela zdemolovaného auta vyprostili svědci nehody ještě před příjezdem záchranky. "Jedna osoba nehodu nepřežila," uvedl operační důstojník Hasičského záchranného sboru Plzeňského kraje.

Jednalo se osmašedesátiletého muže. Ten neměl v aute žádné další spolujezdce. "Muž v osobním automobilu značky Škoda Felicia vjel nejprve do protisměru a následně narazil do stromu," uvedla policejní mluvčí Martina Kohoutová.

Řidič zcela zdemoloval auto o strom. Vozidlo zůstalo stát na vozovce. Na místo nehody dorazili během chvíle i hasiči. "Místní jednotka byla na místě pět minut po ohlášení nehody. Vážně zraněný muž nejevil známky života. Společně s hlídkou policie zahájili masáž srdce a umělé dýchání. V oživovacích pokusech je vystřídali po dvou minutách profesionální hasiči a následně i posádky pozemní zdravotnické i letecké záchranné služby. Muž utrpěl ale natolik závažná poranění, že jim i přes veškerou snahu záchranářů podlehl," uvedla mluvčí HZSPK Pavla Jakoubková.

Silnice byla po nehodě zcela uzavřená. Auta byla odkláněna po objízdné trase.

FOTO: nehoda u Kdyně HZS Plzeňského kraje

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství