Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Máte doma staré oblečení? Věnujte ho na natáčení

06.01.2012 12:51

Pokud máte doma nějaké staré oblečení z let 1950 až 1970, máme pro vás tip, co s ním. Můžete ho věnovat natáčení. Filmaři potřebují dobové oblečení pro film o Janu Palachovi. Výkup oblečení proběhne v budově ÚMO 3 Plzeň.

synagoga Plzeň

Pokud máte doma nějaké staré oblečení z let 1950 - 1970, můžete ho dát filmařům pro natáčení filmu o Janu Palachovi. Výkup oblečení proběhne v prostorách budovy centrálního obvodu Plzně ve čtvrtek 12. ledna.

Akce tohoto typu, kdy na úřadě proběhne výkup oblečení, je ojedinělá. "Výkup oblečení pro natáčení filmu je sice poněkud netradiční, ale nakonec jsme na jejich žádost kývli. Umožnili jsme produkci, aby výkup uskutečnili v prostorách našeho úřadu, a také jsme pomohli kontaktovat seniorské svazy a kluby, protože právě starších občanů se tento bazar týká nejvíce," uvedl Jiří Strobach, starosta Městského obvodu Plzeň 3.

Poskytnout můžete staré oblečení z let 1950 - 1970 a a to od čepic a klobouků, přes saka, košile, svetry a kalhoty až k obuvi a doplňkům. Výkup se uskuteční ve čtvrtek 12. ledna od 13 do 19 hodin v suterénu budovy ÚMO Plzeň 3,  sady Pětatřicátníků 7,9.
"Staré oblečení vykupujeme pro natáčení českého třídílného filmu Hořící keř, který vypráví o událostech Pražského jara 1968. Ceny za kus se budou pohybovat v rozmezí zhruba třiceti až sedmdesáti korunami za kus. Kabáty, umělé kožichy a podobné větší věci za 100 korun," vyjmenovala Markéta Hauznerová z produkce Etamp Film.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT