QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Muže postihly zdravotní komplikace, zemřel za volantem

18.06.2021 16:07

Při páteční nehodě v Kozolupech zemřel šedesátiletý muž. Podle policistů řidiče zřejmě postihly zdravotní komplikace. S autem naboural do sloupu veřejného osvětelní.

7

"Kriminalisté z Územního odboru Plzeň – venkov se od dnešního rána zabývají případem náhlého úmrtí," potvrdila mluvčí policie Eva Červenková. 

K nehodě došlo v pátek kolem 5. hodiny ráno v obci Kozolupy.

"Šedesátiletý muž jel s vozidlem Škoda Felicia po komunikaci č. II/180 směrem od obce Město Touškov do prostoru křižovatky s komunikací č. II/605. Z dosud zjištěných informací je zřejmé, že někde v prostoru mezi křižovatkou výše uvedených silnic a místní komunikací řidiče postihly zřejmě vážné zdravotní komplikace. V jejich důsledku nebyl řidič schopen vozidlo ovládat," upřesnila mluvčí policie.

Auto z mírného kopce začalo samovolně couvat, přejelo přes chodník, bočně se střetlo se sloupem veřejného osvětlení a následně zastavilo na travnaté ploše mimo komunikaci.

"Řidiči byla na místě poskytnuta resuscitace ze strany svědků události a i přes veškerou snahu přivolaných záchranářů se nepodařilo muže oživit. Ve věci bude nařízena soudní pitva. Celým případem se v současné době zabývají kriminalisté z Územního odboru Plzeň – venkov," dodala Eva Červenková.


ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24