Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vinná stezka v Roští láká na skvělé víno a bohatý kulturní program

09.05.2024 8:25

Milovníci vína, zbystřete! V malebném prostředí křimické restaurace Roští se bude konat druhý ročník akce Vinná stezka. Těšit se můžete na deset pečlivě vybraných vinařství i bohatý kulturní program.

Foto 1
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5Sobota-16.9.2022-od-1300-v-areálu-restaurace-Roští-Úvodní-fotka-události-na-Facebook

Vinná stezka se koná v sobotu 18. května od 12:00 v areálu restaurace Roští v Křimicích. Připraven je bohatý doprovodný program i rozmanitá nabídka vín.

V celém areálu restaurace budou svá nejchutnější vína v deseti stáncích prezentovat vybraná vinařství. Chybět nebude například Vinařství pod Hradem nebo Vinařství Konečný.

Návštěvníci se podívají i do unikátních zámeckých sklepů, kde budou kromě lahodného vína k ochutnání i sýry a další pochoutky. V nabídce budou i uzené ryby z vlastních sádek!

Těšit se můžete i na bohatý kulturní program. K tanci a poslechu zahraje Cimbálovka, Duo Harhou a Ponorka band. Večer bude patřit kapele Abba Stars.

Jak to vypadalo na akci v loňském roce? Podívejte se na video!

Vstupné je 150 Kč + 50 Kč (zálohovaná sklenička).

Událost na Facebooku naleznete ZDE.

Restaurace Roští pro milovníky vína chystá v září i vinobraní. Sledujte sociální sítě Roští a nenechte si ujít žádnou z následujících akcí!

Foto, video restaurace Roští

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT