Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na Lochotíně řádil vandal, cílem byla zaparkovaná auta - FOTKY

23.03.2021 14:45

Na Lochotíně zatím neznámý pachatel poškodil dvě zaparkovaná vozidla. Jedno poškodil dlouhým vrypem a druhé postříkal červenou barvou. 

poškozená auta Lochotín_PČR1

Policisté řeší dvě podobné události, které se staly v nočních hodinách z 21. na 22. března v Plzni na Lochotíně. "Neznámý vandal si vyhlédl v ulici Janáčkova zaparkované osobní motorové vozidlo, které poškodil po celé délce levé strany, a to dlouhým vrypem za pomoci nezjištěného předmětu. Poškozenému majiteli tak způsobil hmotnou škodu za cca dvacet tisíc korun," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

poškozená auta Lochotín_PČR

Tu noc došlo také v ulici Komenského k dalšímu poškození zaparkovaného osobního motorového vozidla a to tak, že vandal červenou barvou auto postříkal na jeho kapotě a opět na levé straně dveří. "V tomto případě pachatel poškozenému způsobil hmotnou škodu v odhadnuté výši za osm tisíc korun," dodala Veronika Hokrová s tím, že policisté v obou případech místa činu zadokumentovali, zajistili maximálně možný počet stop, provedli fotodokumentaci a ve věci zahájili úkony tresntího řízení pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Foto: PČR

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT