Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Déšť v Plzeňském kraji komplikuje dopravu. Záchranné složky zasahují u velkého množství dopravních nehod - FOTKY

01.06.2024 16:19

Od ranních hodin plzeňští krajští záchranáři zasahují u dopravních nehod. “Za vytrvalého, deštivého počasí se mění vlastnosti povrchu vozovky, proto buďte na svých cestách opatrní,” apeluje Zdravotnická záchranná služba Plzeňského kraje.

nehody déšť_0624_ZZSPK

Jen během sobotního dopoledne zasahovaly složky IZS u několika dopravních nehod:

10:32 

K dopravní nehodě došlo u Rokycan, na dálnici D5 ve směru na Rozvadov. “Dopravní nehoda dvou automobilů. Jedna zraněná osoba - muž ročník 1942. Při vědomí s lehčími zraněními byl transportován do Rokycanské nemocnice,” informovala mluvčí záchranné služby. 

12:22

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k nehodě nákladního a osobního vozidla. “Na místě zraněné 4 osoby, muž, žena a dvě děti. Všichni byli transportováni s lehčími zraněními do Klatovské nemocnice,” okomentovala mluvčí.

K nehodě také došlo na parkovišti u Kauflandu v Rokycanech. “Došlo zde k přimáčknutí muže mezi dva automobily u opravy vlastního vozu, které se rozjelo. Muž ročník 1955 utrpěl lehčí zranění, směřován byl do Rokycanské nemocnice,” uvedla mluvčí. 

13: 42 

Nehoda osobního automobilu je hlášena i ze Starého Plzence. “Na místě byla zraněná žena ročník 1970. Po ošetření byla transportována do Fn na Borech,” doplnila mluvčí záchranné služby.

13:49

V ulici Plzeňská v obci Stod došlo k dopravní nehodě dvou osobních vozidel na výjezdu z parkoviště na hlavní ulici. “U nehody došlo ke zranění muže cca 35 let. Směřován byl k dalšímu ošetření do Stodské nemocnice,” upřesnila mluvčí.

Zdroj FB: Hasiči města Stod

14:00 

Další nehoda na dálnici D5 na sebe nenechala dlouho čekat. “Nehoda vozu na D5 u Přehýšova - nehoda ohlášená systém ecall. Na místě muž ročník 1963 utrpěl lehčí zranění, transportován byl na akutní příjem Fn-Lochotín,” uvedla záchranná služba.

 

Foto ZZSPK, FB Hasiči města Stod

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství