Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bug´N´Dub a Riddimshot u Zacha

24.07.2011 14:30

V rámci festivalu Na ulici vystoupí u Zacha kapely Bug´N´Dub a Riddimshot. Koncert se ponese převážně v duchu reggae.

Riddimshot

Festival Na ulici má jednu ze svých hudebních scén také v Zach´s Pubu. První koncert, který se v rámci festivalu na této scéně odehraje je vystoupení kapel Bug´N´Dub a Riddimshot. Poslechnout si ho můžete přijít v pondělí 25. července od 19.00 a 21.00 hodin.

Pražská hudební formace Bug´N´Dub vystoupí jako první z kapel od 19.00 hodin. Kapela vznikla v roce 2007 ze známé pražské skupiny Lion Taxi. Muzikanti, kteří v kapele působí, už mají hodně za sebou, hrají například v kapelách Anety Langerové, Švihadlu nebo Fast Food Orchestra, což jsou zvučná jména, který každý hudební fanda rozhodně musí znát. Hudební vystoupení kapely se ponese ve stylu progresivního reggae s prvky dubu, latina, funky a rocku.

Ve 21.00 hodin převezme podium kapela Riddimshot. Ta je známá především svojí spoluprácí s řadou českých i zahraničních interpretů. Hudební projev kapely Riddimshot přechází ze zvuku 80.let až do moderní podobyroots reggae, dancehallu a hip hopu. Na plzeňském koncertu s nimi bude navíc hostovat Afarastafa, Colectiv a Asheema.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT