Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňská zoo se bude loučit s prázdninami speciálním programem

31.08.2018 12:56

Prázdniny jsou definitivně ve svém závěru. Na mnoha místech se chystají nejrůznější akce pro děti a plzeňská zoo nezůstane pozadu. Chystá se program pro děti.

_IGP7361

Pestrý program určený pro děti, soutěže o ceny a spousta zábavy. Tak bude už o nadcházejícím víkendu vypadat loučení s prázdninami v plzeňské zoologické zahradě.

"Zejména pro rodiče s dětmi je určen první ze zářijových víkendových doprovodných programů v zoologické a botanické zahradě města Plzně. Sobota 1. září zde bude ve znamení loučení s prázdninami. Na děti čekají u několika stánků před expozicí s tučňáky různé vědomostní a dovednostní soutěže," láká František Hykeš z plzeňské zoo.

Děti dovede k soutěžím už od hlavní pokladny nauční stezka o sladké chladivé ceny v cíli. "Hravou a zábavnou formou nastartuje děti do nového školního roku a současně se jich zeptá, co nového se naučili op prázdninách. Sobotní program za nezměněné vstupné začíná v 10 hodin a potrvá do 17 hodin," dodává František Hykeš. 

Další sobotu a neděli se uskuteční na statku Lüftnerka tradiční výstava jiřinek a hroznového vína. "Bude se konat i přesto, že letošní tropické a suchá léto bylo pro tyto květiny přímo vražedné," uzavírá František Hykeš.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT