Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

15.05.2024 16:13

Zemřel Vlastimil Harapes

Bylo mu 77 let

15.05.2024 13:58

Fanoušci hokeje, zbystřete!

Originální medaile z MS jsou k vidění v plzeňském muzeu Depo Moto Art. Podívejte se na FOTKY.

Cykloprotest v Plzni bude pod dohledem. Policie upozorňuje řidiče

23.05.2016 9:39

Pondělní cykloprotest by měl do centra Plzně nalákat davy cyklistů. V souvislosti s jejich přesunem z náměstí Republiky nabádá policie k opatrnosti, se zvýšeným počtem kolařů by měli počítat hlavně řidiči.

Foto Qap (5)

Cykloprotest, který se v centru Plzně odehraje 23. května, by měl mít zatím podle odhadů celkem hojnou účast. V souvislosti s akcí bude v pohotovosti i policie, která dohlédne zejména na veřejný pořádek. Nicméně v souvislosti s přesunem cyklistů by měli být opatrní hlavně řidiči.

Samotný protest se odehraje na náměstí Republiky od 17 hodin. Už na 18. hodinu je v Moving Station naplánovaný začátek koncertu spojený s akcí. Na tento program ovšem budou cyklisté přejíždět po vlastní ose a nemají stanovenou jasnou trasu. Řidiči by tak měli být maximálně opatrní.

"Upozorňujeme řidiče, kteří budou v podvečer projíždět centrem města a přilehlými ulicemi, aby dbali zvýšené opatrnosti. V lokalitě se mohou pohybovat větší skupinky cyklistů. Řidiči by měli být maximálně pozorní. Stejně tak cyklisté, kteří se akce zúčastní, by měli pamatovat na pravidla silničního provozu," říká mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Podrobnosti k Cykloprotestu najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT