Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktorka má za sebou poslední domácí ligové utkání. Ze zápasu s Baníkem bere bod

18.05.2024 19:08

Plzeňská Viktorka hostila v sobotu 18. května Baník Ostrava. Po vedení v prvním poločase nakonec bere Viktoria jen bod za remízu.

 

FC Viktoria Banik

Do posledního domácího ligového utkání vedl Viktorku jako kapitán Radim Řezník, s kterým se Viktorka tímto zápasem i symbolicky rozlučila. Před zápasem proběhla rozlučková ceremonie.

První branka zápasu padla ve 49. minutě, Viktorku poslal do vedení Matěj Vydra. První poločas už žádnou branku nepřinesl a Viktorka vyhrávala po první půli 1:0. V 67. minutě ale David Buchta srovnal na 1:1. Další pokusy na obou stranách už žádný gól nepřinesly.

FC Viktoria Plzeň remizovala doma s Baníkem Ostrava 1:1 a získává bod. Viktoriáni zůstávají v celkovém umístění třetí, ani výhra by na pořadí v lize už nic nezměnila.

"Jediný zdravotní problém dnes měl Václav Jemelka, byla to nějaká svalová příhoda a uvidíme, jestli se dá do středy do pořádku. Když ne, tak si budeme muset poradit jinak, tak nějak, jako jsme museli dnes. Hráli jsme proti houževnatému a dobře hrajícímu Baníku, který je velmi motivovaný, jelikož bojuje o Evropu. Jsem rád, že se nám dnes podařilo protočit tým, ušetřit nějaké síly a rozehrát celou šířku kádru," uvedl po zápase s Baníkem trenér Koubek.

foto: FC Viktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství