Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Mrazivé ráno na Šumavě! Teploty spadly na několika místech pod nulu

02.07.2018 10:39

Pondělní ráno bylo na Šumavě ve znamení teplot pod bodem mrazu. Mrzlo hned na několika místech. Chladné noci budou v regionu pokračovat. 

FOTO_QAP_CZ (11)

První prázdninový týden začal v Plzeňském kraji poměrně dost chladným ránem. V nížinách se teploty někde pohybovaly jen okolo 4 stupňů. Na Šumavě pak dokonce mrzlo.

Nejchladněji hlásili meteorologové ze stanice Kvilda-Perla, kde klesla v ranních hodinách teplota na -5,2 stupně. Mrzlo také na Rokytské slati, kde naměřili -3,8 stupně a -3,7 stupně pak bylo na stanici Horská Kvidla.

Za poslední týdny to není ovšem poprvé a podle aktuálních výhledů budou celkem chladné noci i rána pokračovat. V noci na úterý by měly teploty opět klesat místy jen ke 4 stupňům. Ve druhé polovině týdne už by se to ale mělo zlepšovat a zejména přes den pak znovu teploty porostou. V závěru týdne by mohly překročit i tropickou třicítku, více se dočtete v nové týdenní předpovědi.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT