Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Handicapovaní soutěžili na střelnici v Lobzích

22.09.2011 11:01

Střelnice v Plzni - Lobzích ožila ve středu 21. září opět střeleckou soutěží. Tentokrát se tu ale sešla padesátka handicapovaných klientů.

IMG_3337
IMG_3337IMG_3362IMG_3380IMG_3383

Na padesát handicapovanách sportovců se sešlo ve středu 21. září na střelnici v Plzni - Lobzích. Střelnice tak ožila netradiční soutěží.

Střelecký přebor Handicap Shoting Cup 2011 uspořádal odbor sociálních služeb MMP ve spolupráci se Sportovně střeleckým klubem Dukla Plzeň Závod se konal pod záštitou radního pro sociální oblast Jiřího Kuthana.

V každé kategorii byli ve finále vyhodnoceni tři nejlepší. "Absolutním vítězem ve víceboji, tedy přeborníkem klání s nejvyšším dosaženým počtem bodů ve všech střeleckých disciplínách, se stal Zbyněk Holeček," konstatovala vedoucí sociálního odboru Alena Hynková. "Lidé s mentálním, tělesným i kombinovaným handicapem dostali šanci vyzkoušet si střelecké disciplíny, které figurují na paralympijském seznamu. Mnozí poprvé, jiní vybavení jistými dovednostmi a zkušenostmi poměřili síly a přesnou mušku při střelbě ze vzduchové pistole, ze vzduchové pušky, z luku a kuše," dodala ještě.

foto: MMP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte