Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Klávesista z Lucie a houslista Svěcený v jednom projektu Vivaldianno 2012

28.05.2012 10:20

Společný projekt Vivaldianno 2012 spojil nečekaně dva naprosto rozdílné hudebníky. Ve Velké synagoze zazní  houslista Jaroslav Svěcený a klavírista kapely Lucie Michal Dvořák.

Svěcený a Dvořák foto 2media.cz

Dva rozdílní hudebníci, Jaroslav Svěcený coby houslový mág a klávesista Lucie Michal Dvořák, spojili své síly a vystoupí v rámci projektu Vivaldianno 2012 v Plzni. Jejich koncert hostí Velká cynagoga ve čtvrtek 31. května.

Nadčasový hudební projekt, ve kterém spojily své síly dvě výrazné a na první pohled rozdílné postavy české hudební scény, houslový virtuos Jaroslav Svěcený a skladatel a bývalý klávesista Lucie Michal Dvořák, spatřil světlo světa v roce 2OO8, kdy vyšlo první dnes již platinové album "Vivaldianno MMVIII". Letos na něj navazuje album "Vivaldianno MMXII" s dvanácti novými skladbami, ve kterých se tentokrát tvůrci nechali inspirovat kromě Vivaldiho také Bachem a Mozartem, houslistou a skladatelem Fritzem Kreislerem či argentinským mágem Astorem Piazzollou. Unikátní spojení mezi hudbou minulosti a současnosti tak dostává další rozměr a i tentokrát je seznam hudebních nástrojů a hostů více než zajímavý. Kromě nových skladeb zazní na koncertech i skladby z prvního alba. Jelikož je od začátku ohlášení turné opět obrovský zájem o vstupenky, tak raději s jejich pořízením příliš neváhejte.

foto: www.2media.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte