Na dálnici D5 u Rokycan došlo ke třem nehodám – FOTKY

09.04.2024 10:45

Od ranních hodin zasahují všechny záchranné složky na dálnici D5.

Nehoda D5_1_0424_HZSPK (2)

Na dálnici D5 došlo v úterý 9. dubna v ranních hodinách mezi Ejpovicemi a Rokycany ve směru Rozvadov ke třem dopravním nehodám.

Nejprve se střetl kamion s osobním vozem Octavia. „Dopravní nehoda byla bez zranění. Došlo ke střetu nákladního vozidla DAF s vozidlem osobním Škoda Octavia. Byl sepsán euroformulář. Policisté dálničního oddělení Svojkovice nehodu vyřídili v příkazním řízení na místě uložením příkazového bloku,“ uvedla Dagmar Brožová, mluvčí policie s tím, že výsledky dechové zkoušky byly negativní.

Při druhé nehodě se srazilo Audi a Volvo. „I tato dopravní nehoda byla bez zranění a bez alkoholu. Byl také sepsán euroformulář. Policisté dálničního oddělení Svojkovice i tuto nehodu vyřídili v příkazním řízení na místě uložením příkazového bloku," uvedla policejní mluvčí.

Při třetí nehodě se střetla Octavia se Superbem. I tuto dopravní nehodu šetří dálniční policisté ze Svojkovic. Nehoda si vyžádala dvě zranění.

„Záchranáři z místa transportovali muže ročník 1964 a muže ročník 1995 oba s lehčími zraněními do Rokycanské nemocnice," uvedla Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

 

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24