Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V centru Plzně ubylo další parkoviště, pracuje se i ve Škroupově ulici! FOTKY

22.04.2014 16:50

Tentokrát přibyly dopravní značky ve Škroupově ulici. Na komplikace se připravte po odbočení z Americké třídy. Zaparkovat ve Škroupově ulici je téměř nadlidský výkon!

DSC08977
DSC08986DSC08977DSC08978DSC08979DSC08980DSC08981DSC08982DSC08983DSC08984DSC08985

Řidiči by už v centru Plzně pomalu potřebovali mapu, aby se mohli vyhnout uzavírkám a z parkování v centru města se stává nadlidský výkon. Kope se téměř na každém "rohu" a lepší to hned tak nebude, spíše naopak. Pracuje pod divadlem, U Zvonu, na Wilsonově mostě a velmi opatrní by řidiči měli být i ve Škroupově ulici.

Komplikace čekejte ve Škroupově ulici po odbočení z Americké třídy. Od 22. dubna bylo zrušeno parkoviště naproti poště a platí nově zákaz zastavení. Uzavírka je "pouze" částečná, takže pokud chcete projet, se zvýšenou opatrností je to možné. ,,Škroupova - obnova kanalizace do 30.6.2014," dočtete se na stránkách třetího plzeňského obvodu.

S uzavírkami se v centru doslova roztrhl pytel a bude hůř...

Uzavřená je například Dřevěná ulice mezi křižovatkami Křižíkovy sady a náměstí Republiky. Rozsáhlá rekonstrukce tramvajové trati odstartovala U Zvonu, uzavřeny jsou do konce května Šafaříkovy sady, pracuje se v Bezručově ulici mezi křižovatkami Smetanovy sady a Sedláčkova a ve Smetanových sadech, kde probíhá akce "Divadelní terasy Plzeň". Více zde. Stále také zůstává pro pěší i pro auta uzavřen Wilsonův most, který prošel zásadní rekonstrukcí. A na řadu omezení narazíte i mimo centrum.

Další uzavírky na sebe nenechají dlouho čekat. Ještě tento rok by se měla Riegrova ulice kousek nad náměstím Republiky proměnit v pěší zónu. Od června do konce září přijde v rámci rekosntrukce U Zvonu na řadu úsek od Mlýnské strouhy po Solní ulici, což bude náročné i pro cestující MHD. Dopravu v centru zkomplikují i další plánované stavby v Riegrově a Sedláčkově ulici včetně výstavby horkovodu nebo instalace nového veřejného osvětlení v Prešovské ulici.

FOTO:QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte