Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Hledaného muže poznali plzeňští strážníci

25.03.2024 15:17     28.03.2024 10:48

Dne 23. března letošního roku se muž nevrátil z povolené vycházky zpět do Psychiatrické léčebny v Dobřanech. Policie vyhlásila celostátní pátrání. Ve středu 27. března bylo pátrání odvoláno, plzeňští strážníci pomohli muže vypátrat.

hledaný_0324_MPP (1)
hledaný_0324_MPP (1)hledaný_0324_MPP (2)

Původní článek

Kriminalisté z územního odboru Plzeň – venkov vyhlásili celostátní pátrání po hledaném muži.

„Muž se dne 23. března 2024 nevrátil zpět do Psychiatrické léčebny v Dobřanech z povolené vycházky. Hledaný má soudem nařízené ochranné ústavní psychiatrické léčení,“ uvedla Iva Vršecká, mluvčí policie.

Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu hledaného, aby se neprodleně přihlásili na jakoukoliv policejní služebnu nebo sdělili informace na bezplatnou linku 158.

AKTUALIZACE:

27.3.2024

„Muž byl vypátrán v pořádku v Plzni. Děkujeme všem za spolupráci," aktualizovala mluvčí policie Iva Vršecká.

28.3.2024

Muže poznali plzeňští strážníci.

„Naši strážníci dotyčného zaregistrovali při hlídkové činnosti na Americké ulici, jak postává u zadního vchodu do restaurace. Hlídka muže během okamžiku poznala, poté jej ztotožnila a lustrací bylo zjištěno, že muž se skutečně nachází v seznamu celostátně hledaných osob. V dalších minutách už byl muž strážníky předán k rukám státní policie, kterou jsme na místo přivolali," uvedla Tereza Schliková, mluvčí Městské policie Plzeň.

 

 

Foto MPP

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství