Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Máte rádi město, ve kterém žijete? Město Plzeň spustilo dotazník spokojenosti!

05.04.2023 12:04

Město Plzeň spouští anonymní dotazník, ve kterém se ptá obyvatel na názor týkající se témat jako je vzdělání, bezpečnost nebo volný čas. Průzkum bude sloužit jako podklady pro plánování rozvoje města.

červen 2018 (1109)

Poslední podobný průzkum se uskutečnil v roce 2019. Čím více občanů se do průzkumu zapojí, tím lépe. „Plzeňané nejlépe vědí, v jakém městě chtějí žít. Proto pravidelně zjišťujeme jejich potřeby a názory. Sledujeme nejen současné trendy, ale i jejich vývoj v dlouhodobém časovém horizontu. Zjištěné výsledky využíváme jako podklad pro další plánování rozvoje města, ve kterém se přání a kritiku našich obyvatel snažíme maximálně reflektovat,“ řekl primátor města Plzně Roman Zarzycký.

„Město má zpracovaný koncepční dokument Strategický plán města Plzně, který pravidelně vyhodnocuje a aktualizuje, a právě pro jeho aktualizaci je důležité znát názory obyvatel a dále s nimi pracovat,“ doplnil Pavel Bosák, první náměstek primátora, jenž má ve své gesci Útvar koncepce a rozvoje města Plzně. Právě tato městská organizace zpracování průzkumu zadala.

Dotazník můžete vyplnit do konce dubna 2023. „Po vyhodnocení chystáme další kroky vedoucí k aktualizaci Strategického plánu města Plzně, na kterých bychom taktéž rádi participovali s širokou veřejností. O dalších možnostech zapojení budeme Plzeňany brzy informovat,“ vysvětluje Eva Velebná Brejchová z Úseku rozvoje města.

Dotazník naleznete zde. Zabere zhruba 10 minut. Záleží na tom, jak moc se v odpovědích rozvášníte.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství