Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dívka Šumavy 2010 zahájila školičku mini modelek

25.10.2010 7:33

Vítězka soutěže Dívka Šumavy Věra Králová zahájila v Plzni vůbec první Školičk mini modelek. Hlavním cílem je vychovat především zdravé a krásné děvčata. Důraz proto v kurzu, který potrvá do prosince, kladou na zdravý životní styl.

Dívka Šumavy´10 Věra Králová při zahájení školičky
Dětský aerobik a zumba s Miss Aerobik ČR, Kateřinou WiesnerovouDívka Šumavy´10 Věra Králová při zahájení školičkyMini tančily zumbuNatálka Kotusová při besedě o zdravém stravovánízahájení školičky s Dívkami ŠumavyZumba s Miss Aerobik Katkou Wiesnerovou

V sobotu 23. října byla v Plzni zahájena první Školička pro mini modelky, ve které se děvčátka dozví, jakou cestou se vydat, aby byly zdravé a krásné.

"Hlavním cílem školičky je prostřednictvím atraktivního a lákavého světa modelingu přiblížit dětem správné
pochopení cesty ke kráse, zdravým životním stylem, zdravou stravou v kombinaci
s pohybovými aktivitami,"
vysvětlila Pavlína Brunclíková, manažerka projektu Dívka Šumavy, a pokračovala: "Program je tedy nabitý cvičením, tancem, lekcemi chůze, přednáškami a besedami na téma správného stravování, základů společenského protokolu, stolování, apod."

Hned v první hodině čekalo na účastnice Školičky pro  mini modelky cvičení s Miss Aerobik ČR 2006, Katkou Wiesnerovou. "Setkají se také s Miss ČR 2003, Lucií Křížkovou a hned v úvodu právě s nejkrásnějšími Dívkami Šumavy letošního roku. Celý kurz potrvá do prosince, zakončen bude 18. prosince velkou módní přehlídkou v hotelu Angelo i s vyhlášením nejšikovnějších absolventek kurzu," dodala Brunclíková.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství