Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič způsobil havárii auta, hledá ho policie

10.08.2012 9:36

Policisté na Tachovsku žádají o pomoc veřejnost. Hledají svědky nehody, ke které došlo 2. srpna mezi Tachovem a Velkým Rapotínem. Řidič Mercedesu tady způsobil havárii auta a jel dál bez povšimnutí.

policie ilustracni foto QAP

Policisté na Tachovsku hledají svědky nehody, ke které došlo 2. srpna na Tachovsku. Řidič tady měl způsobit havárii auta a přitom klidně jet dál. K nehodě došlo mezi Tachovem a Velkým Rapotínem.

K nehodě došlo kolem 18:00 hod. na silnici III. třídy mezi obcemi Tachov a Velký Rapotín. "Uvedeným úsekem jel s osobním vozidlem značky Volkswagen Bora 21letý řidič ve směru na Velký Rapotín. Dle řidičova tvrzení mělo jet z protisměru vozidlo Mercedes Vito, modré nebo zelené barvy, jehož řidič jel po středu komunikace. Řidič volkswagenu na uvedenou situaci reagoval tak, že strhl řízení vozidla vpravo, následně však havaroval v silničním příkopu," popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Jiroušková s tím, že ke střetu s protijedoucím vozidlem, jehož řidič pokračoval dál na Tachov, nedošlo. Při dopravní nehodě naštěstí nebyl nikdo zraněn. "Vzniklou škodu odhadli policisté na 10 000 korun," doplnila následky havárie auta.
Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedené nehodě, které by napomohli ustanovení neznámého řidiče a vozidla, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství