Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Aktuální dopravní situace v Plzeňském kraji (27.08.2011 13:48:00)

27.08.2011 13:48

Qap.cz pro vás sleduje v sobotu 27. srpna aktuální dopravní situaci v celém Plzeňském kraji. Dnešní den se do statistik zapsal poměrně neblaze, od rána se bourá po celém kraji.

Qap.cz pro vás sleduje aktuální dopravní situaci na silnicích Plzeňského kraje. V sobotu 27. srpna došlo již od časného rána po celém kraji k několika dopravním nehodám.

V Plzni se v obci Přemyslova střetl osobní automobil s chodcem. Na místo bylo nutno zavolat záchrannou zdravotní službu, jelikož chodec utrpěl poměrně vážná zranění a bylo nutné okamžité ošetření. Policie s hasiči prováděla vyprošťovací práce.

Na ulici Karlovarská nedaleko nákupního střediska Globus došlo k lehčímu střetu dvou osobních automobilů. Tato nehoda se obešla bez zranění, příčinou bylo neponechání dostatečné bezpečnostní vzdálenosti mezi vozidly a nedobrzdění automobilu.

Také na Klatovsku se bouralo. U obce Dehtín ve směru na Malechov se střetl osobní automobil s motocyklem. Řidič motocyklu utrpěl zranění, na místo byla přivolána rychlá záchranná služba.

U obce Dobršín ve směru na Horažďovice došlo k nehodě osobního automobilu. Osobní automobil skončil na boku, příčiny nehody se vyšetřují. Na místě zůstaly v automobilu zaklíněny dvě osoby.

Na Domažlicku došlo k nehodě v obci Koloveč. Střetly se zde dva osobní automobily. Nehoda se obešla bez zranění, došlo však k výraznému úniku provozních kapalin.

Na Tachovsku u obce Bor havarovala čtyřkolka. Řidič utrpěl zranění a musel být ošetřen pracovníky rychlé záchranné služby.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT