Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Krajský soud odložil případ znásilnění 6leté dívky

20.04.2010 8:02     20.04.2010 11:32

Před Krajským soudem v Plzni stanula znovu dvojice obviněná ze znásilnění 6leté dívky. Soud ale musel případ odročit, obhájce obviněných uvízl kvůli problémům v letecké dopravě v Itálii.

Před Krajským soudem v Plzni se za údajné znásilnění 6letého děvčátka ocitl 42letý otec se svou družkou. Činu, za který jim hrozí až 12 let vězení se měli dopustit spolu. Otec tvrdí, že si vše vymyslela pravá matka dítěte, se kterou se rozvedl, aby mu zabránila ve styku s dcerou.

Krajský soud v Plzni nakonec v případu v úterý 20. dubna nerozhodl a jednání odročil. Obhájce žalované dvojice uvízl kvůli problémům v letovém provozu v italském Římě.

Obžaloba viní dvojici - 42letého otce a jeho o 14 let mladší partnerku z toho, že v roce 2003 měli společně znásilnit tehdy šestiletou dceru obviněného. Oba obvinění odmítají a tvrdí, že si vše vymyslela matka dítěte, se kterou je muž rozvedený.

Ke Krajskému soudu v Plzni se případ vrátil, už v roce 2006 totiž uznal dvojici vinnou a poslal je do vězení na šest a pět let. Vrchní soud ale jeho rozsudek o rok později zrušil a poslal případ zpět.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství