Auto CB ŠKODA nový SUPERB

V Plzni řádí zloději notebooků, poznáte je na FOTKÁCH?

05.03.2014 19:49

Policisté stále pátrají po dvojici pachatelů, kteří měli krást dne 6. února letošního roku hned dvakrát na různých částech Plzně. Oběma hrozí až dva roky za mřížemi!

V Plzni udeřili zloději notebooků a zatím stále unikající spravedlnosti. Policisté martně pátrají po dvojici pachatelů, kteří měli krást dne 6. února letošního roku hned dvakrát na různých částech Plzně. O pomoc žádají případné svědky...

,,V prvním případě v době od 14.14 hod. do 14.20 hod. v prodejně Elektro World v Plzni na ulici Nákupní odcizili na prodejní ploše vystavený notebook zn. NTB SONY. Druhý skutek spáchali jen o hodinu později, když v době od 15:25 hod. do 15:35 hod. na prodejně téhož obchodního řetězce s elektronikou v Plzni tentokrát v OC Olympie odcizili rovněž notebook zn. Lenovo IdeaPad Z510. Za toto jednání, kterým obchodní společnosti způsobili škodu téměř 50 tisíc korun," popisuje krádeže policejní mluvčí Hana Štefflová s tím, že oběma pachatelům hrozí v případě pravomocného rozsudku až dva roky za mřížemi.

Pokud můžete při pátrání pomoci a povedlo se vám identifikovat muže zachycené na přiložených fotografiích, potom určitě dejte vědět na nejbližší služebně Policie České republiky nebo volejte tísňovou linku 158.

FOTO:PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství