Za brutální znásilnění dostal 9,5 roku

27.09.2010 19:18

Známý recidivista Roman Koki dostal od Nejvyššího soudu za brutální znásilnění sedmnáctileté dívky, kterou 5 hodin držel ve své moci, jistých 9,5 roku ve vězení. Koki vše popírá, prý se sexem dívka souhlasila.

Recidivista Roman Koki ze Stříbra dostal konečně od Nejvyššího soudu trest ve výši 9,5 roku ve vězení za brutální znásilnění sedmnáctileté dívky, která se vracela v noci domů z maturitního plesu.

V roce 2007 přepadl Koki dívku, když se vracela domů z maturitního plesu v jednom z plzeňských domů. Zacpal jí pusu a tlačil ji do sklepa, pak ji za vlasy vytáhl ven do křoví, kde ji nutil k orálnímu sexu. Pak ji táhl k blízké škole, kde ji mlátil pěstí do obličeje a s nožem na krku ji opět nutil k sexu. Pak dívku dotáhl do nedaleké restaurace a tam ji nutil, aby si píchla pervitin, bezúspěšně. Dívka byla v jeho moci 5 hodin.

Podle znalců je dívka poznamenána, má fobii z příslušníků romského etnika a zřejmě bude mít dlouhodobé problémy s navazováním vztahů. Prožitky z napadení se jí stále vracejí. Studentku popsali její spolužáci jako slušnou a tichou dívku, která neměla problémy.

Soud nevyslyšel obhajobu, která například zpochybňovala dívčiny následky ani kokiho, který tvrdil, že dívka s orálním sexem souhlasila, protože potřebovala peníze na pervitin.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24