Auto CB ŠKODA nový SUPERB

U Příchovic zemřel motorkář násilnou smrtí. Policie obvinila 45letého muže

23.07.2023 15:19     24.07.2023 12:05

Kriminálka řeší násilnou smrt 43letého motocyklisty u Příchovic, ke které došlo v noci ze soboty 22. na neděli 23. července. Policie už zadržela podezřelého.

Železniční_MIlan Janoch

„Kriminalisté prověřují smrt 43letého muže, ke kterému došlo včera kolem 23. hodiny na komunikaci mezi obcemi Přeštice a Příchovice. V souvislosti s tímto případem byl zadržen muž ročník narození 1977. Kriminalisté se případem intenzivně zabývají,“ sdělil QAPu mluvčí policie Ondřej Hodan.

Policie nesdělila zatím další podrobnosti, uvedla ale, že se jedná o násilnou smrt a příčiny úmrtí nadále šetří. Podle zatím nepotvrzených informací měl muž zemřít při rvačce. „Krátce po oznámení se našim hlídkám podařilo zadržet podezřelého. Na případu pracují krajští kriminalisté," uvedla v oficiálním vyjádření PČR na svém twitterovém účtu.

AKTUALIZACE:

„Proběhla soudní pitva zemřelého. Zahájili jsme trestní stíhání pětačtyřicetiletého muže, kterého jsme obvinili ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví. Za to, že svým jednáním způsobil smrt, mu hrozí až šestnáctiletý trest odnětí svobody," uvedla dnes Dagmar Brožová, mluvčí policie.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství