Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Klatovy se chystají na Slavnosti piva! Organizátoři upřesnili program!

04.06.2013 14:07

I když Plzeňský kraj se vyrovnává s povodněmi, v Klatovech ani počasí nenarušilo přípravu tradičních Slavností piva. Proběhnou od pátku do soboty v lokalitě u bývalého Kozaku.

Klatovy, Černá věž, IMG_0227

Oproti minulým letům budou slavnosti sice jen dvoudenní, i tak bude program nabitý hlavně po hudební stránce. Návštěvníci se můžou těšit na dechovku, country i tradiční regionální kapely. Své zlatavé moky bude v Klatovech nabízet od 7. do 8. června dvacítka různých pivovarů.

"Každý z pivovarů bude nabízet zhruba dva až tři druhy piv. To znamená, že v nabídce bude okolo padesáti různých druhů. S tím je samozřejmě spojené i jídlo. Bohužel nebudou pečená kuřata, o která jsme stáli, ale jinak bude sortiment hodně široký. Od pečených žebírek, přes kolena a kachny k pečeným rybám ať už sladkovodním, tak mořským. Chybět nebudou ani klasické drobnější lahůdky, které k pivu patří," řekl QAPu organizátor letošních slavností Vlastimil Lagron.

V pátek odstartují slavnosti oficiálně úderem 16.hodiny, kdy dvoudenní akci zahájí vystoupení dechové kapely Domažličanka. V sobotu pak dojde z hudebního programu na ty nejznámější kapely v regionu. Od 16 hodin se představí Extraband, večer ve 20 hodin Palice a na závěr Anakonda Band.

"Pro ty nejmenší bude připravený také zábavní koutek. V něm budou mít řadu atrakcí, na kterých se budou moct vyřádit. Zkusit budou moct mimo jiné třeba autodrom,"doplnil Lagron.

V pátek 7. června i v sobotu 8. června bude program fungovat až do nočních hodin. I když hudební vystoupení budou končit zhruba okolo půlnoci, stánky i velkoplošný stan pro posezení bude otevřený zhruba do druhé hodiny ranní.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství