Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Víkend bude patřit pouličnímu divadlu, Za dveřmi je Plzeň!

18.07.2012 11:05

Mezinárodní festival pouličního divadla Za dveřmi, který právě probíhá v Praze, zavítá i do Plzně! Od pátku 20. do neděle 22. července ožijí ulice Plzně divadlem!

Od pátku 20. do neděle 22. července ožijí ulice centra Plzně divadlem. Těšit se můžete na výběr z Mezinárodního festivalu pouličního divadla Za dveřmi, který právě probíhá v Praze a zavítá i do Plzně!

Ozvěny pražského Mezinárodního festivalu pouličního divadla Za dveřmi nazvané "Za dveřmi je Plzeň" přiváží výběr předních evropských divadelních souborů - počínaje pouliční performancí V.O.S.A. Theatre přes Divadlo Continuo, Aničku Polívkovou až po nové představení česko-ruského souboru Teatr Novogo Fronta: Causa Fatalis.

Mezinárodní festival pouličního divadla Za dveřmi přichází tento rok již počtvrté s výběrem předních evropských představení. Začíná 16. července na Václavském náměstí v Praze, kde představí například proslulé antagon theaterAKTion z Německa či polské Teatr Biuro Podrózy. V rámci svých ozvěn přiváží na festival Živá ulicevýběr z letošního ročníku.

Na co se můžete těšit? Na pouličního italského klauna Emiliana, který rozhýbe bránici každého z vás. Na dechberoucí ohnivou show Amanitas Fire theatre. Na unikátní hybostroje V.O.S.A. Theatre, které se představili například v českém pavilonu na EXPO 2010 v čínské Šanghaji. Nesmíme opomenout ani Divadlo Continuo a Teatr Novogo Fronta, které představí novou performnace Causa Fatalis. Program pak v sobotu doplní koncert kapely Střídmí klusáci v kulisách višní.

Divadelní festival "Za dveřmi je Plzeň" je součástí multižánrového projektu Živá ulice - Plzeňská setkání, více najdete na www.zivaulice.eu.

Program Za dveřmi je Plzeň

Pátek 20. července, náměstí Republiky

17:00  V.O.S.A. Theatre
21:00-22:00  Divadlo Continuo: Now?

Sobota 21. července, náměstí Republiky

16:00  Divadlo Kaká: Děti a moře
17:30  Emiliano: Emír
18:30  Anička Polívková: AnIby neřekla
21:00  Teatr Novogo Fronta: Causa Fatalis

Neděle 22. července, náměstí Republiky

16:00  Divadlo Kaká: Palačinková Pepina
18:30  Koncert: Střídmí klusáci v kulisách višní
21:00  Amanitas Fire Theatre

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte