Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Hokejisty Plzně čeká Chomutov. Co říká před zápasem asistent trenéra Čihák?

13.08.2015 8:06

Další přípravné utkání čeká plzeňskou Škodovku ve čtvrtek 13. srpna. "Budeme chtít dobře bruslit, být na puku. Uvidíme, s čím vyrukují oni," říká před zápasem Ladislav Čihák, asistent trenéra. 

Ladislav Čihák_foto Milan Podpera

Na plzeňské hokejisty čeká další zápas. Ve čtvrtek 13. srpna sehrají domácí přípravný zápas s Chomutovem. Po nevydařeném úterním derby si bude chtít Škodovka spravit chuť. Co říká před zápasem Ladislav Čihák, asistent hlavního trenéra HC Škoda Plzeň? A jak hodnotí uplynulé zápasy?

Úterní utkání s Karlovými Vary měla Plzeň skvěle rozehraný. Ztratila ale vedení 2:0, a nakonec i celý zápas. Došlo na samostatné zápasy a utkání skončilo 3:4. „Nemohu říct, že jsme zklamaní. Náš herní projev se proti zápase na Kladně hodně zlepšil. Výborně hraje formace Jardy Kracíka a Tomáše Pituleho,“ uvádí Ladislav Čihák.

Plzeň se oproti předchozímu utkání na Kladně zlepšila. "Herní projev, nasazení i bruslení bylo o mnoho lepší než v Kladně. Objevuje se celá řada pozitivních věcí. Z chyb se v dalších zápasech chceme poučit, celkově máme z utkání dobrý pocit. V zápase v Kladně jsme se vůbec nechytli. Asi jsme je podcenili, oni se dobře hýbali, mají tam menší hřiště, na které jsme nebyli zvyklí. Celkově to bylo špatné."

Co říká Čihák před čtvrtečním zápasem s Chomutovem? "Čekáme kvalitní utkání s extraligovým nováčkem, které nám znovu napoví, jak na tom budeme. Určitě trochu změníme složení jednotlivých formací. Budeme chtít dobře bruslit, být na puku. Uvidíme, s čím vyrukují oni. Při prvním vzájemném utkání nás překvapili, že se drželi ve středním pásmu a moc nás nenapadali."

HC Škoda Plzeň: Polívka (Machovský) – Jeřábek "A", Kadlec "A", Pulpán, Andrlík, Kubka, Moravčík – Lev, Bližňák, Kratěna "C" – Johnson, Preisinger, Sýkora – Kubalík, Kracík, Indrák – Poletín, Pitule, Hollweg.

Zápas s Chomutovem začíná v Home Monitoring Aréně ve čtvrtek 13.8. v 18.00.

foto: Milan Podpera

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT