QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nahá žena řádila

02.08.2021 19:13

Pořádný šok zažili cestující nočního autobusu MHD v Plzni na Slovanech. Na zastávce“ Slovany“ k nim do vozu přistoupila zcela nahá žena. Na místo byli přivoláni strážníci.

IMG_1563

Žena odmítala sdělit svou identitu, proto se ji rozhodli předvést na policii ke zjištění totožnosti. To se však ženě po chvíli znelíbilo a odmítala se podrobit policejním úkonům. Jelikož byla agresivní, došlo k nasazení pout. Na policejním oddělení si od ní všichni přítomní vyslechli spršku nadávek. Kvůli zjevným psychickým problémům byli na místo přivoláni záchranáři. Ti 39letou ženu prohlédli a za bezpečnostního doprovodu strážníků ji odvezli na vyšetření do nemocnice. Ani tady s obviňováním a vulgaritami nepřestala.

"Dechová zkouška u ženy prokázala přítomnost 1,6 promile alkoholu. Noc žena nakonec strávila v protialkoholní záchytné stanici. S jejím umístěním to však záchranáři a strážníci neměli lehké. Žena byla stále agresivní, městské policistce strhla respirátor a nakonec strážníky osočila ze znásilnění. Po vystřízlivění si ženu opětovně převzali k odbornému vyšetření zdravotníci. Podezření z několika protiprávních jednání bude muset vysvětlovat u správního orgánu. Za vinu je jí mimo jiné bude kladeno mimo jiné i to, že při předvádění poškodila a znečistila služební vozidlo městské policie," uvedla mluvčí policie Jana Pužmanová.

 

Foto: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24