QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Namol opilá žena volala na chodbě domu o pomoc! Zasahovali strážníci i záchranáři

21.08.2019 13:57

Víc jak 4 a půl promile nadýchala namol opilá žena, které museli pomáhat strážníci na chodbě jednoho z domů na Lochotíně. Skončila v péči zdravotníků!

IMG_1563

Hlídka strážníků a nakonec i záchranáři museli zasahovat v jednom z domů v ulicie Elišky Krásnohorské v Plzni na Lochotíně. Na chodbě tam volala o pomoc totálně opilá žena.

"Městská policie přijala oznámení, že v chodbě panelového domu v Plzni na Lochotíně v ulici Elišky Krásnohorské leží žena, která volá o pomoc.  Na místo ihned vyrazila hlídka. Strážníci zde nalezli zmatenou 45letou ženu. Byla zjevně pod vlivem alkoholu. Vedle ní ležela zdravotní dokumentace, z níž vyplynulo, že ji právě propustili z psychiatrické léčebny," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Žena se mále upila k smrti. Výsledek orientační dechové zkoušky překvapil i samotné strážníky. "Při orientační dechové zkoušce jí byla naměřena alarmující hodnota 4,51 promile. Vzhledem k vysoké hladině alkoholu ohrožující zdraví a život  strážníci na místo okamžitě přivolali záchranáře. Ti si ženu převzali do své péče a k dalšímu vyšetření ji odvezli do nemocnice na Lochotíně," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24