QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Napadení na ubytovně v Třemošné skončilo vraždou

24.12.2021 23:09     26.12.2021 12:50

K tragické události došlo na Štědrý den v Třemošné na ubytovně. Na místě zasahovali záchranáři a policisté, po napadení zemřel jeden muž, druhého zadržela policie.

Návrh bez názvu-4

"Dnes před osmnáctou hodinou jsme přijali oznámení o tom, že na ubytovně v obci Třemošná došlo k rozepři mezi dvěma cizinci. Policisté po příjezdu na místo nalezli jednoho muže bez známek života, druhý muž byl na místě zadržen," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Muž utrpěl velmi vážné zranění s velkou ztrátou krve. Lékař záchranné služby na místě konstatoval úmrtí.

V sobotu 25. prosince padlo obvinění. "Plzeňští kriminalisté dnes zahájili trestní stíhání třicetiletého cizince, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy. Obviněný předchozího dne ve večerních hodinách na kuchyňce ubytovny v obci Třemošná po předchozí slovní rozepři s osmatřicetiletým cizincem uchopil kuchyňský nůž a s úmyslem jej usmrtit ho bodnul do levé prsní krajiny. Muž utrpěl zranění, kterému na místě podlehl. Podezřelý byl zadržen a umístěn do policejní cely. Kriminalisté stále na případu pracují. Státnímu zástupci podají podnět k návrhu na vzetí obviněného do vazby. Za trestný čin vraždy hrozí trest odnětí svobody na deset až osmnáct let," dodala Brožová.

V neděli 26. prosince byl z rozhodnutí Okresního soudu Plzeň sever vzat do vazby.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24