QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

ME Srbsko: Češi porazili Německo

15.01.2012 18:59

V neděli 15.ledna odehráli svěřenci Martina Liptáka první zápas na šampionátu v Srbsku. Vstup do turnaje se Čechům vydařil, porazili Německo 24:27.

První zápas na ME v Srbsku mají za sebou čeští házenkáři. Svěřenci trenéra Liptáka se v neděli 15.ledna utkali s celkem Německa. I přes chvilková zaváhání nakonec vyhráli 24:27.

Čeští hráči vstoupili do zápasu velmi dobře a v prvních patnácti minutách vedli rozdílem šesti branek. Zdobila je velmi dobrá hra v obraně, kdy německému týmu povolili pouze dvě branky ze hry. Pak ale mezi 15.a 22.minutou Češi polevili, nemohli překonat německou obranu. Němcům sice hodně pomohl Kaufmann, který v krizi našeho týmu nastoupil a brankově se prosazoval, přesto se svěřenci Martina Liptáka zvedli a poločas skončili 9:14.

Druhý poločas se rozběhl v rychlém tempu, kdy za stavu 16:17 podržel český tým brankář Petr Štochl, který zlikvidoval rychlý protiútok Němců. Pak přišel dvouminutový trest pro hráčskou lavici za to, že za stavu 19:20 hrál český tým v sedmi hráčích v poli. I to český výběr přestál, vyburcovalo ho to k velmi dobrému výkonu a brankami Vraného, Jíchy a Sklenáka dotáhl zápas do vítězného konce 24:27.

Německo - Česko 24:27 (9:14)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT