QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Nehoda na severním Plzeňsku! Zraněný motorkář zemřel v nemocnici

09.04.2024 19:08     10.04.2024 8:42

Na severu Plzeňska došlo v úterý 9. dubna v odpoledních hodinách k dopravní nehodě, při kterých byl zraněn motorkář. Policie dnes potvrdila, že muž zemřel v nemocnici.

Vrtulník

Do Kožlan vyrazily všechny složky IZS, na místo byl i vzhledem k závažnosti zranění povolán vrtulník LZS.

"Záchranáři na místě ošetřili a zajistili muže ročník 1941 motorkáře, který utrpěl četná vážná zranění, v bezvědomí a kritickém stavu transportován cestou Lzs na Emergency Fn-Lochotín," uvedla mluvčí záchranky.

Na místo ihned po oznámení nehody vyjeli policisté. "Z dosavadního šetření je zřejmé, že do motocyklu ( řidič ročník 1941), jedoucího ve směru na Kralovice z dosud nezjištěných příčin narazilo osobní vozidlo (řidič ročník 1977). Zraněný motocyklista byl letecky transportován do nemocnice. Dechová zkouška u řidiče osobního vozidla byla negativní. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se nyní zabývají kriminalisté z Plzně venkova," dodala policejní mluvčí.

AKTUALIZACE:

"Bohužel zraněný motorkář v nemocnici podlehl svým zraněním. U zemřelého byla nařízena soudní pitva a celou věc si převzali kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov," potvrdila ve středu ráno mluvčí policie Eva Červenková.

Foto ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24