Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Rokycansko: Muž je obviněn z pokusu o vraždu, soud dnes rozhodl o vazbě

18.05.2024 14:29

Krajští kriminalisté obvinili z vraždy ve stádiu pokusu 36letého muže. Státnímu zástupci podali podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.  „Na základě rozhodnutí soudu bude obviněný muž stíhán vazebně,“ potvrdila dnes policie.

GN2qf2TWoAAEcV-

Šestatřicetiletý muž zaútočil v Rokycanech nožem na třiadvacetiletého muže a způsobil mu bodné zranění. K napadení došlo ve středu 15. května 2024 v půl jedenácté večer. O celém případu jsme psali ZDE.

"Rokycanští kriminalisté zahájili úkony trestního řízení. V průběhu prověřování byly zjištěny okolnosti, které vedly k tomu, že si případ převzali krajští kriminalisté odboru obecné kriminality. Ti následně zahájili trestní stíhání šestatřicetiletého muže jako obviněného ze spáchání zvlášť závažného zločinu vražda spáchaného ve stádiu pokusu. Státnímu zástupci podají podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla policejní mluvčí.

Muž už je ve vazbě. „Dne 18. května 2024 rozhodl Okresní soud v Rokycanech o vzetí obviněného muže do vazby,“ potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

foto: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT