Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Viktorka má za sebou poslední domácí ligové utkání. Ze zápasu s Baníkem bere bod

18.05.2024 19:08

Plzeňská Viktorka hostila v sobotu 18. května Baník Ostrava. Po vedení v prvním poločase nakonec bere Viktoria jen bod za remízu.

 

FC Viktoria Banik
FC Viktoria Banikfotbal _Banik řeznik _FC Viktoria

Do posledního domácího ligového utkání vedl Viktorku jako kapitán Radim Řezník, s kterým se Viktorka tímto zápasem i symbolicky rozlučila. Před zápasem proběhla rozlučková ceremonie.

První branka zápasu padla ve 49. minutě, Viktorku poslal do vedení Matěj Vydra. První poločas už žádnou branku nepřinesl a Viktorka vyhrávala po první půli 1:0. V 67. minutě ale David Buchta srovnal na 1:1. Další pokusy na obou stranách už žádný gól nepřinesly.

FC Viktoria Plzeň remizovala doma s Baníkem Ostrava 1:1 a získává bod. Viktoriáni zůstávají v celkovém umístění třetí, ani výhra by na pořadí v lize už nic nezměnila.

"Jediný zdravotní problém dnes měl Václav Jemelka, byla to nějaká svalová příhoda a uvidíme, jestli se dá do středy do pořádku. Když ne, tak si budeme muset poradit jinak, tak nějak, jako jsme museli dnes. Hráli jsme proti houževnatému a dobře hrajícímu Baníku, který je velmi motivovaný, jelikož bojuje o Evropu. Jsem rád, že se nám dnes podařilo protočit tým, ušetřit nějaké síly a rozehrát celou šířku kádru," uvedl po zápase s Baníkem trenér Koubek.

foto: FC Viktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT