QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehoda uzavřela silnici na Domažlicku, auto skončilo na střeše - FOTKY

20.08.2021 15:43     20.08.2021 18:01

Složky IZS zasahují na Domažlicku na silnici 22 nedaleko Koutu na Šumavě u havárie osobního vozidla. Auto skončilo po nehodě mimo silnici na střeše. Silnice byla po nehodě uzavřena.

3
13452

Nehoda se stala před půl třetí odpoledne na silnici 22 u Koutu na Šumavě v okrese Domažlice. Na místě jsou všechny složky IZS. 

"Zajistili jsme místo události. Silnice v místě je neprůjezdná. Tři osoby si převzala do péče zdravotnická záchranná služba," uvedl prvotní informace k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar. 

Silnice byla po nehodě neprůjezdná. Nyní je provoz kyvadlový. "V současné chvíli je silnice kyvadlově průjezdná, na místě jsou policisté dopravniho inspektorátu Domažlice," sdělila mluvčí polciie Eva Červenková krátce po 16. hodině.

"Řidič (ročník 2001) osobního vozidla Ford Focus zřejmě nepřiměřeně zareagoval na situaci vzniklou v provozu, strhl řízení vpravo, kde v příkopu havaroval a přetočil vozidlo na střechu. Ve vozidle cestovali s řidičem další tři osoby. Všechni utrpěli zranění a převzali si je do péče záchranáři. Alkohol u řidiče byl vyloučen dechovou zkouškou," popsala nehodu Eva Červenková. 

Příčinou nehody se zabývají policisté z Dopravního inspektorátu Domažlice.

Silnice byla po nehodě uzavřena, následně byl provoz řízen kyvadlově.

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24