Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Opilý muž si v Plzni udělal ze zastávky veřejnou toaletu, skončil v poutech

17.10.2023 10:31

V sobotu 14. října krátce po půlnoci zaregistrovalo operační oddělení městské policie na kamerách muže, který močil uprostřed zastávky MHD, na místo obratem vyjela hlídka strážníků.

tramvaj - ilustrační

„Že je 32letý muž silně pod vlivem alkoholu se potvrdilo ihned po příjezdu strážníků na místo, protože dotyčnému byla naměřena hodnota 2,29 promile. Muž nekoordinoval své pohyby a jen stěží byl schopen samostatně chodit,“ popsala Tereza Schliková, mluvčí Městské policie Plzeň.

Strážníci se rozhodli umístit opilého muže na protialkoholní záchytnou stanici a před samotným převozem se muže dotázali, zda má u sebe nějakou zbraň.

„Muž sdělil, že nemá a následně si chtěl sáhnout do zadní kapsy, v čemž mu hlídka zabránila a měla k tomu dobrý důvod. V zadní kapse měl totiž opilec ukrytý nůž, který strážníkům zatajil. Dotyčný byl s pouty na rukou převezen na protialkoholní záchytnou stanici a ze svého jednání se zodpoví po vystřízlivění,“ dodala mluvčí.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT