QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody v Plzni zaměstnaly složky IZS! Střet tramvaje s autem i sražená žena - FOTKY

15.08.2019 11:16

Dvě vážné nehody, u kterých musely zasahovat složky IZS, zkomplikovaly provoz na dvou místech v Plzni během čtvrtečního dopoledne. V péči záchranky skončili dva lidé.

2
231

Hned dvě vážné nehody se během čtvrtečního dopoledne odehrály v Plzni. Na Lochotíně srazilo auto chodkyni, na Denisovo nábřeží došlo ke střetu tramvaje s osobním autem. Na obou místech museli zasahovat jak hasiči, tak záchranka.

"K dopravní nehodě tramvaje a osobního auta došlo kolem 9:45 nedaleko budovy Policie ČR na Denisovo nábřeží. Jedna osoba byla předána zdravotnické záchranné službě. Tramvaj je schopna provozu. Nyní už tramvaje jezdí," řekl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Záchranné složky zaměstnala také nehoda na Lochotíně. "Dopravní nehoda se stala na křižovatce Gerska x Studentská. Osobní auto srazilo chodkyni, ročník 1938. Provoz byl odkloněn na Studentskou. V současné době je již obnoven," řekla k další z nehod mluvčí policie Michaela Raindlová s tím, že alkohol nyl u řidičky osobního vyloučen dechovou zkouškou a další okolnosti nehody jsou v šetření.

Chodkyně skončila v péči záchranky. "Ženu, ročník 1938, jsme transportovali na urgentní příjem FN Plzeň se středně těžkým zraněním při vědomí," doplnila mluvčí záchranky Mária Svobodová.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24