QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody zaměstnaly hasiče po celém regionu! Boural i kombajn - FOTKY

13.12.2018 14:06

Hasiči v průběhu čtvrtka vyjížděli hned k několika nehodám. Asistovat jim musela také záchranka. Poměrně kuriózní nehoda se pak odehrála u Starého Plzence, kde havaroval kombajn...

3
3124658791011

K celkem dost netradiční nehodě na prosinec vyjížděli hasiči ve čtvrtek kolem poledne na silnici nedaleko Plzně. Na spojnici mezi Starým Plzencem a Losinou havaroval kombajn.

"Kombajn sjel mimo komunikaci a zaklesl se o strom v příkopu tak nešťastně, že nebyl schopen vyjet. Událost se stala nedaleko odbočky k hradu Radyně na spojnici mezi Starým Plzencem a Losinou. Hasiči porazili předmětný strom, odpojili žací lištu, kterou kombajn táhl, a tento poté vlastními silami z příkopu vycouval," říká k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

V průběhu čtvrtka museli vyjíždět hasiči i k dalším nehodám. První se stala hned zhruba hodinu po půlnoci u obce Radnice na Rokycansku. "Jednalo se o nehodu jednoho osobního auta se zraněním. Zraněná osoba již byla v péči zdravotnické záchranné služby. Jednotka provedla protipožární opatření a zajištění místa nehody," dodává mluvčí krajských hasičů.

Dopoledne se pak bouralo na jižním Plzeňsku u obce Libákovice. "Vozidlo vyjelo z komunikace a přerazilo strom. Zdravotnická záchranná služba si převzala jednu zraněnou osobu," říká k další z nehod Petr Poncar.

Po 14. hodině došlo k dopravní nehodě mezi Srby a Meclovem. "Osobní vozidlo sjelo mimo komunikaci a zastavilo se podvozkem o strom. Nehoda se obešla bez zranění. Hasiči provedli protipožární opatření, záchyt unikajícího oleje a zajištění místa události," okomentoval havárii mluvčí hasičského sboru.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24