Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.05.2024 13:58

Pozor! Dálnice D5 - 78.2km na trase Rozvadov - Praha dočasně uzavřena

Odstavený porouchaný kamion. Odklon na exitu89.

Kovářík & syn nabízí kvalitní montáž a servis oken i dveří

17.02.2012 9:00

Přemýšlíte o pořízení nových oken nebo dveří? Obraťte se na firmu Plastová okna a dveře Kovářík & syn, která nabízí montáž a servis nejen plastových, ale i dřevěných a hliníkových výrobků!

Josef Kovářík
Josef Kovářík11a1b1c1d1da1e1f1g1h

Plzeňská firma Plastová okna a dveře Kovářík & syn montuje už více než šest let kvalitně nejen plastová, ale i dřevěná a hliníková okna a dveře. Zajišťuje také servis!

"Děláme veškeré montáž oken a dveří pro byty v panelových domech, rodinné domky, kancelářské budovy a podobně, a samozřejmě také servis. Mimo to zajistíme po práci i úklid, takže jsou naši klienti bez starostí," prohlásil Josef Kovářík a pokračoval: "Výroba oken a dveří trvá u našich dodavatelů šest až osm neděl. Do tří dnů jsme přitom schopni udělat zájemcům ocenění jejich poptávky, a to samozřejmě zadarmo!"

"Pracujeme precizně, kvalitně. Není problém přijet kamkoliv, děláme zakázky po celé České republice," říká Kovářík a pokračuje: "Důležité pro nás je, aby byl zákazník spokojený. S klienty se musí umět jednat, jinak mohou nastat problémy, nedorozumění. Zákazník se může zeptat na cokoliv, co potřebuje vědět, co si chce nechat vysvětlit. Když si neví rady, poradíme přímo na místě, co by pro něj bylo nejlepší."

foto: majitel firmy Josef Kovářík před budovou, kterou jeho firma právě dokončila

1h

Trh oken a dveří se stále mění

V nabídce má firma Kovářík & syn nejen plastová, ale také dřevěná a hliníková okna i dveře. "Záleží na zákazníkovi, co si vybere za materiál a dekor. K dlouhodobě nejoblíbenějším dekorům oken i dveří paří zlatý dub, palisandr a různé barvy, jako červená, žlutá a hlavně stálice, bílá."

"Jednou za rok, dva roky se mění složení plastů, to znamená, že jsou stále kvalitnější a kvalitnější. Montáž oken a dveří děláme šest a půl roku, a od té doby se to měnilo už asi třikrát. Dnes už se v podstatě mění plastová okna za plastová. I když vydrží třeba šedesát let, na trhu jsou prostě kvalitnější typy a zákazník chce novinku," poznamenal Kovářík s tím, že pracují jen s kvalitními výrobky. "Montujeme značky Aluplast, Deceuninc, Deco a dalších asi pět značek. Záruka na okna a dveře je sedm let a na práci dva roky, stejně jako u příslušenství, jako jsou žaluzie, síta, parapety a podobně."

Kromě prvotní práce při montáži oken nebo dveří, poskytuje firma také servis. "A to i pro zákazníky, kterým je namontovala jiná firma," prozradil Kovářík a dodal, že servis by se měl dělat pravidelně. "Okna by se měla jednou za dva roky mazat, což by ale lidé neměli dělat sami, raději na to zavolat odbornou firmu."

Firma Plastová okna a dveře Kovářík & syn sídlí v Plzni, v Brněnské ulici 988/33.

Mobil: 607 537 391 nebo 774 800 989.

Více o firmě najdete v rubrice Potřebujete pomoc v sekci Užitečné služby.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT