Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Teplé počasí láká rybáře k vodě! Jak dopadla jejich kontrola na Hracholuské přehradě?

16.05.2024 18:07

Rybářská sezóna byla díky příznivému počasí zahájena již více než před měsícem, proto se na Hracholuské přehradě uskutečnila kontrola. Přítomni byli policisté společně s rybářskou stráží.

fishing-g6e9998ea9_1920

Ke kontrole došlo v sobotu 11. května. "Policisté ve spolupráci s pracovníky Povodí Vltavy s. p. a členy Rybářské stráže Českého rybářského svazu kontrolovali, zda rybáři neporušují pravidla rybolovu a zda řidiči respektují dopravní značení upravující vjezd motorových vozidel k těmto pozemkům. Mimo jiné se policisté také zaměřili na oblast neoprávněného užívání pozemků v okolí vodní nádrže," uvedl policejní mluvčí.

Při prováděné kontrole policisté pořádkové služby a policisté z odboru cizinecké policie zkontrolovali přes 150 osob. "Zjistili dva přestupky proti majetku, které na místě vyřešili v příkazním řízení a jednomu cizinci odebrali doklad totožnosti, který byl veden jako ztracený a muž se jím nadále prokazoval. Členové rybářské stráže se pak zaměřili na kontrolu povolenek k rybolovu, kdy jich na místě pět odebrali z důvodu porušení rybářského řádu," doplnil mluvčí.

Foto Pixabay

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT