QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Německý důchodce zemřel při sexu s mladou prostitutkou! Je nařízená pitva

20.06.2019 11:03

Osudnou se stala cesta za sexuálními zážitky do našeho regionu pro 70letého Němce. Přímo při poskytování služeb mladou ženou zkolaboval. Na místo musela kriminálka.

vrazda taxikare v plzni (5)

Případ smrti německého seniora řeší policisté na Domažlicku. K náhlému úmrtí cizince je zavolala záchranka, která zasahovala v jednom z nočních klubů. Důchodci už bohužel záchranáři pomoct nemohli.

"Kriminalisté Služby kriminální policie a vyšetřování Domažlice zahájili úkony trestního řízení. Prověřují úmrtí sedmdesátiletého cizince, který přijel do nočního klubu v obci Česká Kubice část Dolní Folmava a v 17 hodin na pokoji při sexuálních hrátkách s osmadvacetiletou prostitutkou zkolaboval a následně zemřel," potvrdila mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie sice nezjistila, že by se na smrti seniora podílel někdo další, nicméně tragickou událostí se dál zabývají. "Kriminalisté na místě nezjistili žádné stopy svědčící o tom, že by na smrti výše jmenovaného měla účast druhá osoba. Nařídili pitvu zemřelého, která by měla objasnit faktickou příčinu smrti," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24